Strona główna › Forum › Pomoc techniczna › sterownik
- Ten temat ma 8 odpowiedzi, 4 odpowiedzi, a ostatnio został zaktualizowany 9 lat temu przez
Krystian Wojtowicz.
-
AutorWpisy
-
-
24 listopada 2015 o 13:48 #67434
Drzaszcz
UczestnikWitam jestem posiadaczem pieca HT EKO DUO 25kw ze sterownikiem 522 czy jest możliwość wymiany sterownika na najnowszy model oraz jaki jest koszt całkowity wymiany mieszkam w woj. dolnośląskim. Pozdrawiam
-
30 listopada 2015 o 13:38 #67443
SERWIS1
Opiekun forumWitam
W jakim sensie sterownik ma być wymieniony na najnowszy model? Możliwe że można wgrać najnowszy soft.
Podaj wersję programu, a będę mógł coś pomóc.Pozdrawiam
Serwis Heiztechnik -
30 listopada 2015 o 23:37 #67442
Drzaszcz
UczestnikDzięki z odpowiedz moje pytanie było spowodowane tym czy nowe sterowniki posiadają funkcję pid kocioł sam wszystko ustawia pozdrawiam
-
1 grudnia 2015 o 12:24 #67441
SERWIS1
Opiekun forumWitam
Nie oferujemy sterowników z PID. Sterowanie PID nie jest tak idealnym rozwiązaniem jak jest zazwyczaj opisywane dlatego nie jest przez nas oferowane (przykład: na jakiej podstawie sterownik z pid jest w stanie samodzielnie wszystko ustawić – tylko na podstawie temperatury spalin?).
Pozdrawiam
Serwis Heiztechnik -
1 grudnia 2015 o 21:25 #67440
Drzaszcz
UczestnikDziękuje za szybką odpowiedz pozdrawiam
-
23 października 2016 o 15:46 #67438
Masertiger
UczestnikDzięki z odpowiedz moje pytanie było spowodowane tym czy nowe sterowniki posiadają funkcję pid kocioł sam wszystko ustawia pozdrawiam
Ja mam regulator z wyjściem ciągłym PID z firmy TECH Sterowniki, najlepiej, jak zadzwonisz do kierownika na region Dolnośląski i popytasz, tu masz namiary http://www.techsterowniki.pl/pl/kontakt/dzial-handlowy/
-
23 października 2016 o 15:46 #67439
Masertiger
Ja mam regulator z wyjściem ciągłym PID z firmy TECH Sterowniki, najlepiej, jak zadzwonisz do kierownika na region Dolnośląski i popytasz, tu masz namiary http://www.techsterowniki.pl/pl/kontakt/dzial-handlowy/
-
24 października 2016 o 22:17 #67436
Krystian Wojtowicz
UczestnikA dlaczego chcesz go wymienić?
-
24 października 2016 o 22:17 #67437
Krystian Wojtowicz
UczestnikA dlaczego chcesz go wymienić?
-
-
AutorWpisy
- Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.