Pon-Pt. 08:00-18:00
Strona główna › Forum › Pomoc techniczna › Załączniki brak powiadomień
Serwis 1 Co się dzieje nie można załączyć zdjęcia coś krzyczy że załącznik duży ? Brak powiadomień jak ktoś umieści post w temacie który obserwuje? Po znikały zdjęcia z niektórych postow, np z tematu HT DasPell LuxGL?
Witam
Jutro to sprawdzę.
Pozdrawiam Serwis Heiztechnik
jakby co u mnie nadal brak powiadomień, pozdrawiam
Załączniki ok. Powiadomienia też u mnie nie działają….. Wyrzuca jakoś dziwne komunikat
Przez pewien czas mogą występować problemy ze stroną internetową, ponieważ jest modernizowana. Myślę, że niedługo wszystko będzie w porządku.
Serwis 1 czy zakończono może już modernizację strony ? chciałem zapytać czy coś da się zrobić żeby jeszcze powiadomienia zaczęły znowu działać?
PS. po dodaniu odpowiedzi pokazuje się u góry na żółto informacja jak w załączeniu tylko czasem więcej razy ponowiona….
Strona jest obecnie moderowana i nie jest w pełni funkcjonalna. W niedługim czasie wszystko powinno wrócić do prawidłowej pracy.
Ta strona korzysta z ciasteczek, aby zapewnić Ci najlepszą możliwą obsługę. Informacje o ciasteczkach są przechowywane w przeglądarce i wykonują funkcje takie jak rozpoznawanie Cię po powrocie na naszą stronę internetową i pomaganie naszemu zespołowi w zrozumieniu, które sekcje witryny są dla Ciebie najbardziej interesujące i przydatne.
Niezbędne ciasteczka powinny być zawsze włączone, abyśmy mogli zapisać twoje preferencje dotyczące ustawień ciasteczek.
Ta strona korzysta z Google Analytics do gromadzenia anonimowych informacji, takich jak liczba odwiedzających i najpopularniejsze podstrony witryny.
Włączenie tego ciasteczka pomaga nam ulepszyć naszą stronę internetową.