Witam
Mam pytasnie dotyczace ciaglego zmniejszania sie kopczyka jakie ustawienia zmienic aby kopczyk byl staly i wiekszy.
moje nastepne pytanie to zmiana panelu sterujecego a mianowicie czy jest mozliwosc zmiany takiego panelu na nowoczesniejszy i czy tak wogole w czyms moze mi to pomoc jesli chodzi o prawidłowa prace i spalanie ??
Nowy panel sterowniczy ułatwia jedynie obsługę i daje dodatkowe możliwości, natomiast sam nie jest w stanie poprawić jakości spalania.
Aby zwiększyć kopczyk to zmniejsz obroty dmuchawy w podtrzymaniu na 1 i powinno się poprawić. Możesz jeszcze zmniejszyć obroty dmuchawy w trybie praca. Najlepiej podaj mi, jakie masz ustawienia a ja spróbuję je skorygować.
no teraz wszystko zaczeło wyglądac jak powinno i spalanie sie zmniejszylo i dopalanie paliwa wyglada na przyzwoite:) dziekuje za pomoc a i naprawde polecam firme heiztechnik zadna inna firma nie słuzy tak duzym wachlarzem pomocy a i servis pełna profesja :)do naszego drugiego domu tez bez zastanowienie bierzemy heiztechnika